K O N T I N U A

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre
KONTINUA
Plăci ușoare și dimensiuni mari pentru a vă extinde orizonturile de proiectare.

Kontinua este numele plăcilor mari și subțiri din gresie porțelanată de la Casalgrande Padana, cel mai recent produs dintr-o gamă în continuă evoluție concepută pentru a extinde posibilele utilizări și sfera largă a produselor mărcii.

Începând cu o selecție de produse din colecțiile Atelier, Cemento, Fusion, Limpha, Macro Marmoker, Marmosmart, Metropolis, Onici, Pietre di Paragone, Pietre di Sardegna, Planks și Supreme, Kontinua extinde gama cu plăci de 6,5 mm grosime, cu dimensiunile 160x320. cm, 120x278 cm, 120x260 cm, 120x240 cm, 120x120 cm și 60x120 cm, 90x180 cm și 90x270 cm.

Acestea pot fi integrate cu produsele tradiționale de grosime, ajutând la îndeplinirea cerințelor suplimentare ale designului contemporan.

Includ soluții integrate de pardoseală și gresie, aplicații tehnice, cum ar fi fațade și placari ventilate și chiar proiecte mari precum spații publice, zone comerciale mari, proiecte urbane, yachting, spații de wellness și rezidențiale.

Dimensiunea mare a plăcilor scoate în evidență texturile rafinate de pe suprafețele acestora și pot fi folosite interschimbabil cu gresia porțelanată de 10 mm grosime, garantând continuitate stilistică, precum și definiție clară.

Sunt potrivite pentru spații cu o varietate de utilizări diferite, oferind coordonare estetică și funcțională cu un mare potențial expresiv.

În plus, plăcile din gresie porțelanată Kontinua pot fi tăiate și găurite cu ușurință pentru aplicații la comandă sau personalizate. Se pretează bine în domeniile mobilierului și amenajării interioare, inclusiv piese pe măsură, precum blaturi de bucătărie, suprafețe de baie, mese, blaturi de mobilier, dulapuri și pereți despărțitori, deschizând o lume de posibilități pentru designeri. Toate plăcile Kontinua sunt disponibile și în următoarele versiuni: Bios Antibacterial, cu proprietățile sale antibacteriene certificate, și Bios Self-Cleaning®, care se autocurăță și ajută, de asemenea, la dispersarea agenților nocivi.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0740109172 office@centtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!