LEMN 100% TRIPLUSTRATIFICAT

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre
LEMN 100% TRIPLUSTRATIFICAT - PARCHET Raisins Chevron 1WV000003
-10%
LEMN 100% TRIPLUSTRATIFICAT - PARCHET Stejar Salt Chevron 130
-10%
LEMN 100% TRIPLUSTRATIFICAT - PARCHET Stejar Bright Chevron 130
-10%
LEMN 100% TRIPLUSTRATIFICAT - PARCHET Stejar Trivor Chevron 130
-10%
LEMN 100% TRIPLUSTRATIFICAT - PARCHET Stejar Serene Chevron 130
-10%
LEMN 100% TRIPLUSTRATIFICAT - PARCHET Stejar Caramel Chevron 130
-10%
LEMN 100% TRIPLUSTRATIFICAT - PARCHET Stejar Mainland Chevron 130
-10%

parchet
triplustratificat barlinek
100% lemn

Parchet triplustratificat Barlinek este un produs nobil executat din lemn natural. Pardoselile din lemn sunt mai sănătoase. Nu se electrizează, nu atrag praful sau acarienii, de aceea sunt o soluţie ideală pentru persoanele care suferă de alergii..

Suprimă perfect zgomotul, iar datorită capacităţii sale de absorbire a umezelii, reglează microclima din cameră. Lamela de Lemn Barlinek oferă posibilitatea de șlefuire și renovare multiplă a stratului de lac.

 

avantajele
parchet triplustratificat
barlinek

Parchetul Barlinek este construit din 3 straturi cu funcţionalităţi diferite. Grosimea fiecărui strat al parchetului Barlinek nu este pusă la întamplare ci reprezintă rezultatul multor ani de experiență și miilor de ore de cercetare și teste.

• 100% lemn
• Pentru încălzire prin pardoseală
• Construcţie stabilă
• Montaj independent şi rapid
• Utilizat imediat după ce a fost montat
• Posibilitate de renovare

 

pentru încălzirea
prin pardoseală

Nu orice pardoseală din lemn poate fi utilizată pentru încălzirea prin pardoseală. Parchet stratificat Barlinek, datorită construcției sale stratificate, conduce excelent căldura și de aceea poate fi utilizată cu succes pentru încălzirea prin pardoseală – atât pentru cea electrică cât și cu apă. Acesta este unul din avantajele sale faţă de pardoselile din lemn masiv. Podeaua la încălzirea prin pardoseală poate fi montată în două moduri: în sistemul de flotant sau prin lipirea plăcilor pe substrat.
 

montaj
rapid

Parchet triplustratificat Barlinek poate fi montată în sistemul flotant. Aceasta este o metodă rapidă și ușoară, datorită căreia pardoseala poate fi montată independent, fără necesitatea de angajare a unui meșter profesionist. Aceasta permite de asemenea dezasamblarea și instalarea repetată a pardoselii. O alternativă este montajul într-un mod tradiţional – prin lipire de substrat, ceea ce garantează stabilitatea montajului chiar și pe suprafețe mari.

 

imbinari
moderne

Montati parchetul singuri si il puteti utiliza in aceeasi zi . Doua tipuri de de imbinari usor de montat 5Gc si Barclick va permit montajul fara multe unelte. Crosslock este cel mai nou click proiectat de Barlinek, care facilitează montajul modelului de pardoseala clasică într-un mod curat, rapid și ușor..

Suport clienti 09:00 - 17:00

0740109172 office@centtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!