SPC - STONE POLYMER COMPOSITE

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
SPC - STONE POLYMER COMPOSITE - PARCHET RIVIERA MAYA
-25%

PARCHET RIVIERA MAYA

163,80 RON 122,37 RON
SPC - STONE POLYMER COMPOSITE - PARCHET MODERN HAVANA
-27%

PARCHET MODERN HAVANA

163,80 RON 119,42 RON
SPC - STONE POLYMER COMPOSITE - PARCHET ANATOLIA PILLAR
-29%

PARCHET ANATOLIA PILLAR

203,85 RON 144,93 RON

redare
perfectă
a naturii

Pardoselile noastre moderne din vinil sunt inspirate de natură. Natura şi lumea înconjurătoare sunt cele care dictează caracterul acestei colecţii, pentru că, în calitate de specialişti în lemn, ştim că numai ceea ce este real este întotdeauna la modă şi elegant.

Numai cu aceste modele, frumoase şi atemporale, perfect îmbinate cu puterea lemnului şi a pietrei, vă puteţi bucura de o pardoseala din vinil modernă timp de mulţi ani.

 

rigide şi
extrem de
durabile

Avantajul pardoselilor noastre moderne din vinil este rezistenţa lor peste medie la utilizare intensivă, datorită căreia sunt considerate cele mai durabile pardoseli de pe piaţă!

Un avantaj suplimentar este protecţia panourilor cu protecţie poliuretanică-minerală Diamond Shield, care conferă pardoselilor rezistenţă peste medie.


 

pentru
încălzire prin
pardoseală

Pardoselile noastre constituie soluţia ideală pentru încălzirea prin pardoseală. Miezul mineral DENSCORE™ este responsabil pentru parametrii foarte buni de conducere a căldurii – pardoselile se încălzesc rapid şi se răcesc încet, sporind eficienţa energetică a instalaţiei de încălzire.

 

100%
impermeabilă

Pardoselile din vinil Next Step sunt complet rezistente la apă. Fabricate din materiale 100% rezistente la apă, nu sunt sensibile la umezeală, iar sistemul de închidere care leagă panourile individuale este complet impermeabil.*

Acest lucru face ca pardoselile Next Step să fie perfecte pentru încăperi precum bucătării, băi şi holuri. Puteţi instala aceste pardoseli moderne din vinil fără limitări şi în toate camerele casei dumneavoastră, în funcţie de preferinţele pe care le alegeţi.

 

 

Suport clienti 09:00 - 17:00

0740109172 office@centtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!