HIBRID - WSPC - WOOD STONE POLYMER COMPOSITE

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

pardoseli
hibride

PARDOSELILE HIBRIDE NEXT STEP colecție cu stratul de uzură realizat din lemn natural, iar miezul dintr-un compozit mineral. Sunt pardoseli foarte durabile, rezistente.
 

miez
mineral

Stratul superior al podelelor este furnir de stejar de 1 mm grosime. Noile noastre pardoseli au toate avantajele pardoselilor din lemn, oferindu-le o rezistență suplimentară.
 

parchet
hibrid barlinek

Miezul DENSCORETM face, ca PARDOSELILE HIBRIDE BARLINEK să fie foarte durabile și impermeabile. Datorită coeficientului ridicat de transfer termic, acestea se dovedesc perfect utile pentru sistemele de încălzire și răcire prin pardoseală.

 

lemn natural, rezistența pietrei

 • STRAT DE UZURĂ DIN LEMN

  Stratul superior al pardoselilor este un furnir natural de stejar. Noile noastre produse au toate avantajele pardoselilor din lemn, asigurându-le totodată o rezistență sporită.

 • IMPERMEABILITATE

  Pardoselile hibride sunt rezistente la inundații și stropire cu apă. Este o alegere excelentă pentru bucătărie, hol și chiar baie, cu posibilitatea de a instala același tip de pardoseală în toată casa.

 • LAC ULTRA REZISTENT

  Stratul superior din lemn este acoperit cu lacul Ultra Hard foarte rezistent la abraziune. Finisajul include mai multe straturi de lac întărit cu corindon (oxid de aluminiu) pentru a obține o durabilitate suplimentară.

 • STRUCTURĂ STABILĂ

  Chiar și pe suprafețe foarte mari nu este necesară efectuarea rosturilor de dilatare pentru praguri și a celor intermediare. Prin urmare, puteți instala aceeași pardoseală în camere cu funcții utile diferite, de exemplu, în camera de zi combinată cu bucătărie sau pe hol și baie.

 • SIGURANȚĂ

  Pardoselile au certificatul A+, care confirmă emisia foarte scăzută de COV (compuși organici volatili). Miezul plăcii DENSCORETM este un amestec mineral care nu conține ftalați sau metale grele, dăunătoare sănătății.

 • ÎNCĂLZIRE PRIN PARDOSEALĂ

  Pardoselile hibride se potrivesc perfect atât pentru sistemele de încălzire prin pardoseală, cât și pentru sistemele de răcire.

 • UTILIZARE SILENȚIOASĂ

  Parchetul hibrid Barlinek, în combinație cu substratul de izolație fonică EXTREME 1.5, garantează o atenuare excelentă a zgomotelor.

 • PRIETENOASE CU ANIMALELE DE COMPANIE

  Lacul Ultra Hard și miezul DENSCORETM înseamnă rezistență sporită a pardoselii la abraziune și zgârieturi.

 • MONTAJ CURAT ȘI UȘOR

  Instalarea pardoselii flotante nu necesită echipamente speciale și se face fără praf inutil!

 • GARANȚIE 30 DE ANI

  Pardoselile hibride Next Step sunt proiectate astfel încât să fie utile mulți ani și să arate frumos – mai ales atunci când utilizați produse de îngrijire Barlinek.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0740109172 office@centtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!