L A M I N A M

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Specialistii in ceramica
Lucrăm cu un material străvechi, ceramica, pe care l-am reinterpretat prin crearea suprafețelor noastre, combinând calitățile sale naturale cu o nouă conotație de aplicare. Acesta este un proces în continuă evoluție, care ne permite să studiem posibilități de aplicare tot mai noi în arhitectura internațională și în contexte de ultimă generație, până la finisaje de mobilier din ce în ce mai prețioase și sofisticate.

De la tradiție la producție, am implementat inovația nu doar în ceea ce privește tehnologia, ci și stilul estetic, ridicând constant standardele pieței cu suprafețele noastre, fără a uita niciodată concentrarea pe durabilitate și siguranță.

Meseria noastră este îmbogățită prin schimburi constante cu clienții și partenerii noștri. Avem multe contacte diferite: arhitecți, designeri, producători de mobilă, constructori de fațade, lucrători în marmură, instalatori, comercianți cu amănuntul și distribuitori. Cu fiecare, Laminam își împărtășește know-how-ul și experiența, precum și oferind o gamă largă de servicii în fiecare fază a proiectelor lor.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0740109172 office@centtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!