Ultrabond P902 2K

MAPEI
Adeziv bicomponent epoxipoliuretanic, pentru parchet clasic sau stratificat, cu lamele de dimensiuni mari, lipit pe sape pe baza de ciment sau anhidrite (ipsos/sulfat de calciu), pardoseli existente din lemn, suporturi neabsorbante, incalzire in pardoseala!
Cod Produs: C94 Ai nevoie de ajutor? 0740109172
  • Descriere
  • Review-uri (0)
DOMENII DE UTILIZARE
Montarea prin lipire a parchetului de orice dimensiune și specie de lemn. Exemple tipice de aplicare Ultrabond P902 2K se utilizează pentru lipirea lamelelor din parchet de mici sau mari dimensiuni pe urmatoarele tipuri de strat suport: șape clasice pe bază de ciment, șape preparate cu Mapecem, Mapecem Pronto, Topcem, Topcem Pronto sau materiale similare; pardoseli existente din lemn, pardoseli cu placaje ceramice, din marmură sau pardoseli din mozaic, etc., șape pe bază de ipsos (sulfat de calciu) sau suprafețe metalice. Adecvat pentru pardoseli cu sistem de încălzire încorporat.

CARACTERISTICI TEHNICE
Ultrabond P902 2K este un adeziv bicomponent. Componenta A este un polimer epoxi-poliuretanic, iar componenta B un întăritor sub formă de pastă. Consistența celor două componente este mai fluidă, având ca rezultat o amestecare mai ușoară, reducând astfel posibilitățile de eroare ale utilizatorului. Amestecând corect cele două componente, se obține o pastă de culoare uniformă, care este ușor de aplicat cu o spatulă dințată și care pastrează bine forma dinților spatulei. După întărire (aproximativ 24 ore la temperatura camerei) prin reacție chimică, Ultrabond P902 2K devine o peliculă dură cu rezistență mare de lipire pe toate tipurile de suporturi, inclusiv pe cele neabsorbante (ceramice).

RECOMANDĂRI •
Înainte de instalare, verificați dacă sunt montate ferestrele si ușile și clădirea este protejată de intemperii. • Umiditate reziduală din șapă trebuie să fie cea prevazută de standardele în vigoare. • Daca stratul suport nu este bine uscat și dacă procentul de umiditate reziduală este mai mare decât cel admis, se vor utiliza produse de hidroizolare cu rol de bariera de vapori tip Primer MF, Eco Prim PU 1K, Triblock P etc. •
Dacă există pericol de infiltrații, înainte de turnarea șapei se va folosi o barieră de vapori. • Asigurați-vă că parchetul are umiditatea corectă. • Instalați la temperaturi între +10°C și +30°C. •
Instalați numai dacă pereții și tavanele camerei sunt uscate. • Preparați în totalitate componentele predozate; pentru a prepara cantități parțiale de material este nevoie de măsurarea foarte precisă a componentelor.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0740109172 office@centtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!